YOZGAT / ÇANDIR - Çandır Halk Eğitimi Merkezi

VEYİS ALTUNTAŞ - HEM MÜDÜRÜ

20.03.1968 yılında Yozgat/Çayıralanda doğdu.ilkokulu Çayıralan Selçulk İlkokulunda bitirdi.orta Öğrenimini Kayseri Mimarsınan Öğretmen Lisesinde(Pazarörende) tamamlandı.1983 Yılında Gazi Ünv.Gazi Eğt.Fak. Eğitim Yüksek okulunda tamamladı.1986 yılında sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Sırasıyla Çorum /Uğurludağ Kumçelteği Köyü İlkokulu ,Yozgat /Çayıralan Y.Yahyasaray İÖo,Curali İlköğretim Okulu Sınf Öğretmeni Müdür yardımcısı ce Okul Müdür olarak görev yaptı.1 Yıl İlçe merkezinde Bulunan M.A.ERSOY  İ.Ö.Okulunda Çalıştı.Sonra sırasıyla Çayıralan Evciler Cumhuriyet İ.Ö.Okulu Müdürlüğü,Külekçi İ:Ö:O müdürlüğü yatı.2008 yılında Çayıralan Halk Eğitimi Mekezine Müdürbaş yardımcısıatandı.2014 yılında aynı Kuruma Müdür olarak atandı.8 yıl görev yaptıktan sonra 01/08/2023 tarihinde Çandır Halk Eğiğtimi Merkezne Kurum Müdürü Olarak göreve başladı.Evli ve 2 Çocuk babasıdır.