YOZGAT / ÇANDIR - Çandır Halk Eğitimi Merkezi

Çandır Halk Eğitimi Merkezi

Adres
ABDULLAH EFENDİ MAH. ÇAYIR CAD. GENDIR HALK EITIM MERKEZI BLOK NO: 40 İÇ KAPI NO: 1 ÇANDIR / YOZGAT
Vizyon
Öncü uygulamalarıyla ilkleri gerçekleştiren, örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak.
Misyon
Çandır Halk Eğitimi Merkezi olarak Tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, Onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, Çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran,kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Yozgattan 120 km Kayseriden 70 km
ABDULLAH EFENDİ MAHALLESİ ÇAYIR CADDESİ No:40 ÇANDIR
Yozgata 120 km İlçe Merkezinde.
Sportif Etkinlikler
12-13 yaş futbol kursumuz devam etmekte olup 30 kasımdan itibaren il içi U14 futbol müsabakalarına başlanacaktır.Ayrıca okullar hayat olsundan öğrencilerimize spor etkinlikleri yaptırılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Çandır Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa yapmış olduğumuz SODES projesi ile 40 yetişkin bayan 40 yetişkin erkek ve 40 da genciöizi çeşitli illere götürerek sağlıklı yaşam projesi kapsamında onlara sağlıklı yaşama yolunu açmış olduk ayrıca bu proje ile İlçemize bir fitnes salonu kazandırdık ve halkımıza hizmet vermektedir.